♥ pisang emas di bawa belayar,masak sebijik di atas peti, terima kasih kunjungi blog saya, harap enjoy anda di sini ♥ This is my official blog. truely from my deep heart .huhu , btw, jgn lupa utk FOLLOW beL0g sy ok ^^, u follow me, i'll follow u back ! _ SAYANG korunk !♥ -->

GEWE-gewe :D

Menghitung hari


yeay ! yeay ! 
hoo000ooo0raayyy !
lagi 4 hari nak balik kampung !



makkk ! abah !! kak long ! angah ! anak buah !! nenek ! atokk !! 
saya balikkkkkkkkk !! hahaha :p
happy gilerrr dpt balik..mcm xpnh balik kapom je..
bukan study kat OberSea p0m ! :D

minggu ni dah la penuh dgn Test..presentation la...
tp hati dah balik kampung dah..tinggal jasad je masih kt Key-EL..huhu

cuti midsem..----->> ASSIGNMENT TETAP ADA wei ! =.=" :(

huk3...assignment oh assignment..kaulah peneman cuti ku,..haha ( kecewa cuti pom masih ade assgnment )


p/s : sedih sgt2 cuti xdpt nk enjoy lebih cz ade assignment.huhu. xde mood ah nk story mory panjang2.haha ( xde kaitan pom.tah hape2 jew Shy Shy Cat ney . )

n.o.k.t.a.h

bye~
SALAM :)

2 comments:

♛RaRa♛ said...

wuu teringin rasa nak ada kg jauh,mesti advanture.kg saya depan umah jehh..wuuu T^T apapon smoga awak cepat2 siap kan assngmnt awak tuh :))

shy shy cat said...

huuu..awk p blajar jaow2,,then dpt la rase blik kG.. ;p